»

Blog Walking Lists

Follower n Mollower

20 October 2010

Pencuri Susu

Sekarang jangan ingat lelaki je boleh melakukan jenayah, perempuan juga dah ikut jejak. Walaupun tak begitu membahayakan tetapi jenayah tetap jenayah.

Kat Petaling Jaya polis sedang memburu seorang pompuan yang menyamar sebagai perempuan sarat mengandung yang mencuri barang kat pasaraya. Pencuri tersebut telah masuk ke sebuah pasaraya dan telah Berjaya memasukkan 10 tin susu tepung bayi seberat hamper 10kg. Woowww hebatnyaaa…

Then dengan selambanya pencuri tersebut keluar dari pasaraya tanpa membayar apa-apa. Sebaik keluar, pemilik kedai mengesyaki sesuatu dan cuba memanggil semula pompuan tadi. Tapi, mudus operandi cukup bagus dengan bantuan rakan yang menyembur alat pemedih mata ke arah pemilik pasaraya, mereka akhirnya berjaya lolos.

P/s: Skang ni jenayah di mana-mana..berwaspadalah sentiasa

10 comments:

  1. ish ish ish.
    macam2 sekarang nih.
    :(

    ReplyDelete
  2. perempuan semua boleh.. :)
    era modenisasi katakan.. iks iks

    ReplyDelete
  3. modus operandi la chikedees...:)

    ReplyDelete
  4. mesti kena ada modus operandi baru smooth criminal..

    ReplyDelete
  5. Salam. BW.ape daaah..carilah rezeki halal.ni nak mencuri!

    ReplyDelete
  6. Dasat yer pompuan zaman skrg nie berani sungguh..mesti dah plan baik punya nak mencuri nie..

    ReplyDelete
  7. Erk, asal skg main taktik celah kangkang je? haritu tgk diorg curi baju kat al-ihsan guna taktik celah kangkang, perempuan pulak tu. huhu

    ReplyDelete
  8. skung ni sebok kes pmpn mencuri....ade tgk x video pmpn mencuri brg sorok dlm kain??? ya Allahhhh...memalukan org melayu...pkai tudung...memalukan agama je huhu

    ReplyDelete
  9. macam2 terjadi sekarang.. curi secara sistematik tu.. plan siap2..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails